Свят

И кралските особи пишат писма до Дядо Коледа

Т рите деца на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж вече са написали писмата си до Дядо Коледа. Принц Джордж (7г), принцеса Шарлот (5г.) и принц Луис (2г) нямат търпение да дойде Коледа, защото това е любимото им време от годината.

Те вече са готови с писмата си до Дядо Коледа и настояват пред родителите си, вече да имат коледно дръвче, което да украсяват. Младите кралски особи имат различни интереси, като

Шарлот и Луи си приличат повече, отколкото Шарлот и Джордж.

Какво пишат децата до Дядо Коледа по време на пандемия

Джордж е обсебен от хеликоптери, самолети и морска биология. Той няма търпение да стане достатъчно възрастен, за да се гмурка. Шарлот обича гимнастиката, а отскоро посещава и класове по йога за деца. Тя учи и по-малкия си брат на част от позите.

Майката на херцогиня Катрин – Карол Мидълтън, разкри в пост в Instagram, че тази година ще украси коледното дърво с четиримата си внуци, но виртуално през платформата Zoom.

Любимите храни на кралските деца

65-годишната бизнес дама казва, че обикновено позволява на принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи и сина на Пипа Мидълтън – Артър Матюс, да ѝ помагат с коледната украса. Поради пандемията от коронавирус обаче тя

ще продължи традицията чрез видеообаждане.

73 години брак, когато жена ти е шефът

Семейна Коледа в Сандрингам тази година няма да се състои за първи път от 33 години. Кралицата в момента се е изолирала в замъка Уиндзор с принц Филип. Това може да означава, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще прекарат празника със семейство Мидълтън за първи път от 2012 г. насам.

Теодора Дидова
Теодора става редактор на Датата след дълги години работила в различни сфери на новинарската и дигиталната индустрия.