Общество

ОЗК с още застраховки онлайнОт 10 декември ЗАД „ОЗК-Застраховане“ предлага възможност за поръчка онлайн на още няколко продукта, съобщиха от комханията. Това са издаване на полица по застраховка „Достъпна сигурност за дома“, подновяване на изтичащи или вече изтекли полици по застраховките „Каско“ на СПС, „Достъпна сигурност за дома“, „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск.

От началото на август ОЗК даде възможност на своите клиенти да поръчат онлайн полица за задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ и да я получат безплатно на посочен от тях адрес. Възможно е също така клиентите да платят онлайн вноска по всички видове полици, издавани от дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис, при посредник или онлайн. Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.По всички видове застраховки, предлагани онлайн, клиентите на компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата. Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

На www.online.ozk.bg вече всеки може бързо, лесно, удобно и изгодно да заяви издаване или подновяване на полица по основните автомобилни и имуществени застраховки или плащане на вноска по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.

От ОЗК посочват, че вече 24 години предоставят едни от най-добрите продукти и услуги, а създаването на онлайн портала е израз на желанието на клиентите да се осигури удобство, бързина и комфорт.

Теодора Дидова
Теодора става редактор на Датата след дълги години работила в различни сфери на новинарската и дигиталната индустрия.