Свят

Още едно кралско бебе ще се роди през 2021 г.

З ара Тиндъл, дъщерята на британската принцеса Ан (единствената дъщеря на кралица Елизабет II), очаква трето дете, потвърди съпругът ѝ Майк Тиндъл.

Майк Тиндъл сподели новината в подкаста си „Добрите, лошите и ръгбито”. „Беше добра седмица за мен, минахме през преглед – трети Тиндъл е на път”, похвали се той.

Зара и Майк Тиндъл сключиха брак през юли 2011 г. Те имат две дъщери – Мия и Лена, които са на шест и на две години. Майк Тиндъл каза, че се надява третото бебе да е момченце. „Имам две момиченца и бих искал момченце. Ще го обичам, каквото и да е, момче или момиче, но се моля за момче”, призна той.

Представител на кралицата каза пред сп. „Пийпъл”, че тя и принц Филип са много щастливи от новината. Братовчедката на Зара принцеса Юджини също е бременна с първото си дете от съпруга си Джак Бруксбанк.

Зара е признава, че два пъти е правила спонтанен аборт – през декември 2016 г., и през юни 2018 г. След като роди Лена, тя сподели, че най-трудното в тези травматични ситуации е било, че всички са знаели за бременността ѝ. Зара наблегна, че преживяването е трудно и за мъжете заради безпомощността, която изпитват.

Зара е единственото дете на принцеса Ана и капитан Марк Филипс. Тя има сребърен медал по езда от Олимпийските игри през 2012 г.

73 години брак, когато жена ти е шефът

Британската принцеса Юджини чака дете

Кой от кралското семейство обича да танцува

Теодора Дидова
Теодора става редактор на Датата след дълги години работила в различни сфери на новинарската и дигиталната индустрия.