Общество

Синди Крофорд съжалява, че позволила навремето да й изрусят веждитеСветовноизвестната манекенка Синди Крофорд отчитала за себе си голям провал това, че позволила навремето да й изрусят веждите, съобщава Контактмюзик.

Петдесет и четири годишната кралица на подиумите била поверила грижите за лицето й на гримьора на звездите Кевин Окуан. Той се прочу с работата си с Шер, Мадона, Джанет Джексън и Наоми Кембъл. Кевин я посъветвал да изруси веждите си, а Синди е брюнетка. Тя никак не била доволна от резултата. “Едва тогава си дадох сметка, колко голяма е ролята на веждите, за да “кадрират” лицето”, споделя моделът.Запитана как поддържа кожата си, Синди довери – “Никога не си позволявам резки промени в теглото. Те не се отразяват никак добре на еластичността на епидермиса!”, предава БТА.

Освен това животът я научил на някои прости правила, които нямат много общо с гримьорите – добър сън, добра хидратация на кожата, никакво пушене, здравословно хранене. А чисто козметично – да се използват само качествени продукти, особено когато се нанасят директно върху кожата.

Теодора Дидова
Теодора става редактор на Датата след дълги години работила в различни сфери на новинарската и дигиталната индустрия.