Общество

Теленор със специални оферти за именици през януари Специални празнични предложения ще очакват клиентите на Теленор по повод имените дни през януари. Само в онлайн магазина на Теленор за периода от Йордановден, 6 януари, до Атанасовден, 18 януари, всеки ще може да открие промоционални условия за избрани модели телефони и смарт устройства. 

Януари е един от месеците в годината с най-много имени дни, а празнуващите българи са стотици хиляди. В първия месец от годината имениците празнуват на Васильовден, И?ордановден (Богоявление), Ивановден, Антоновден и Атанасовден, като имен ден имат и Теодосии?, Татяна, Евтим, Максим и Григор. Пълната информация за специалните предложения ще бъде видима за всеки клиент, влязъл в онлайн магазина на Теленор с потребителско име и парола. 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group инвестира в множество пазарни области – банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Теодора Дидова
Теодора става редактор на Датата след дълги години работила в различни сфери на новинарската и дигиталната индустрия.